Aan de site wordt nog gewerkt ! 


Welkom op de website van Kunstmarkt Huissen!

 

Dit jaar wordt de kunstmarkt gehouden op het terrein van:

           

 

De gelegenheid voor ontbijt - lunch - Borrel - woonwinkel

Helmichstraat 37, 6851 CB Huissen  

We zijn volop bezig met de organisatie en U zult snel meer van ons horen. Dan zal ook deze site verder ingevuld zijn. 

Datum zondag 10 september 2017 van 10.00 tot 17.00 uur

             

 

 

 

 

 

                                                                                                        

 

                                                                                                                            

 

Annetje Geertsen                                        website: www.annetjessieraden.nl 


De liefde voor dit vak is al heel vroeg, als kind al begonnen ,want  haar ouders hadden  in Nijmegen een horloge en juwelierszaak.(Haar vader was horlogier.) A

ls meisje van 12 jaar wist ze al dat ze edelsmid wilde worden en het liefste Goudsmid! De weg om dat te bereiken is waarschijnlijk niet de meest gebruikelijke geweest. Doordat zij zo’n grote omweg heeft moeten maken, bij verschillende bedrijven heeft gewerkt en van verschillende docenten les heeft gehad, heeft ze veel van het vak “opgepikt” en zich breed kunnen ontwikkelen.  Vol enthousiasme is ze  september 2003 aan de opleiding voor goudsmid begonnen op de vakschool in Schoonhoven  juli 2008 heeft zij met goed gevolg deze opleiding voltooid .Door zich te bekwamen in het ambachtelijke van dit vak en de combinatie van  haar frisse kijk op de moderne sieraden, slaagt ze er op bijzondere wijze in, eigentijdse creaties in zilver te maken.


Dit vaak in combinatie met edelstenen en an
dere materialen in niet alledaagse zettingen, waarbij de vorm van de steen en het materiaal mede het eindresultaat bepalen. Daarnaast maakt zij ook klassieke modellen en werkt veel in opdracht na overleg met de opdrachtgever(ster).Steeds wordt er vanuit gegaan dat er  slechts e

en exemplaar wordt gemaakt of een zéér beperkt aantal. Ze wil haar creaties exclusief houden!


                                                                    Anja Biemans

zij werkte jarenlang alleen met aquarel, maar sinds enige jaren zijn er ook olieverf en acrylschilderijen van haar te bewonderen. Naast grotere schilderijen maakt zij ook veel kleine aquarellen die ze verkoopt als kaart. Een geschilderde kaart inplaats van een gedrukt exemplaar. Haar inspiratie haalt zij uit de natuur. Dieren zijn vaak haar onderwerp maar ook landschappen en kleine onderdelen uit het landschap vangen haar aandacht.


Nanda van der Vliet.

Mijn naam is Nanda van der Vliet ik ben in 1962 geboren te Hilversum. Sinds een jaar woon en werk ik nu in Maarn. Ik werk met klei, boetseerwas (voor brons) en met diverse soorten steen, vooral speksteen, albast en serpentijn. Ik werk dus op twee manieren, de vorm opbouwend vanuit het niets (klei en was) en de vorm halen uit de steen. Ik vind het leuk om naar mensen te kijken en de humor te ontdekken in alledaagse mensen, let dus op: U wordt bekeken!!!!!!

Sinds 2004 geef ik boetseer en beeldhouwlessen, eerst bij kunstcentrum Collage te Hoevelaken en sinds 2006 in mijn eigen atelier, welke momenteel bij mijn huis in Maarn is gesitueerd.

Sinds 2007 ben ik professioneel beeldhouwster.

 


 

 

 

Marijke van Nieuwenhove.                            Een overzicht van het werk is te vinden op www.m-art.n

 

Ik ben autodidact en zoek in mijn werk de grens op tussen realiteit en verbeelding. Door de wijze van werken en benaderen van de realiteit, samen met het oog voor detail,  komen schilderijen tot stand die de fantasie van de beschouwer kunnen prikkelen. Door realistisch en figuratief te werken krijgt het werk een verhalend karakter.De laatste jaren ben ik naast het aquarelleren gaan schilderen met acrylverf op doek en olieverf op paneel en doek waarbij de sfeer in alle technieken gehandhaafd blijft. Mijn werk is te zien geweest tijdens verschillende exposities in o.a. Zutphen, Amsterdam, Warmond en Sneek. Verder neem ik deel aan diverse kunstmarkten in Nederland en Duitsland.

 

 Ries Jeurissen.

Geboren op 21 november 1948 en woont in Nijmegen

Studies: antropologie en filosofie.

Werkzaam geweest als systeembeheerder.

Sinds 1996 werkzaam met keramiek.

Legt zich toe op gedraaid gebruiksgoed van porselein en steengoed.

Vaak is als decoratie kristalglazuur gekozen. 
2001: 1ste prijs amateur kunstmanifestatie Nijmegen

2010: Inzending naar jubileumexpositie tulpenmuseum De Zwarte Tulp